Părinte, sunt cutremurat acum! Cu două nopţi înainte de evenimentul de la Clubul Colectiv am visat asta

Când vine cineva la mine şi-mi spune că a trait o minune, mi-e ruşine să îi spun că este o prostie şi îi spun să se mai roage până vine data viitoare. Iar atunci îi spun că dacă nu se repetă este o coincidenţă. Nu trebuie să o ia nici de rău şi nici de bine. Da, ce ce? Să nu îi dau nas să alunece în ridicol sau în prostie.

Însă, sunt lucruri care sunt adevărate!

Ieri a venit la mine un tânăr şi a povestit un lucru foarte interesant!

– Părinte, eu sunt un băieţaş! Aşa s-a exprimat când a stat de vorbă cu mine, era din Bucureşti şi avea drum în Moldova!

– Văd ca eşti macho!

– Nu părinte, sunt cutremurat acum! Cu două nopţi înainte de a se întâmpla evenimentul acela nenorocit de la Clubul Colectiv unde au murit în foc toţi tinerii ăia, aveam de gând să mă duc şi eu. Şi am visat un foc mare şi două persoane necunoscute înfiorătoare, mi-au zis așa: „Vino la noi!” Şi eu parcă am zis că am treabă. Nu am dat importanţă visului! Nu m-am mai gândit! Şi la câteva zile, să se întâmple această tragedie! Abia atunci m-am cutremurat, căci eu am visat ce s-a întâmplat acolo!

Da, i-am spus că este un semn de la Dumnezeu şi că trebuie sa înmulţească rugăciunea! Şi el a spus (să vedeţi ce înseamnă omul care nu are răutate în el):

„Ce credeţi? Că nu m-am rugat? Nu am spus nimănui, pentru că îmi era frică.

Dar de atunci spun Tatăl Nostru şi dimineaţă şi seara şi peste zi.”

Părintele Calistrat Chifan 

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *