Mama care blesteamă e o smintită! Nu-și dă seama că totul se prinde și se răsfrânge asupra copiilor!

Blestemul de mamă! Ferească Dumnezeu să vă scape din gură vorbe rele asupra copiilor vostri, că blestemul se lipeşte ca ceara şi asupra soţilor voştri si asupra fiicelor voastre. Feriţi-vă de blestem ca de foc! Noi foarte uşor blestemăm. Şi pe sine ne blestemăm. Mama care blesteamă e o smintită! Nu-și dă seama că totul se prinde și se răsfrânge asupra copiilor! Feriți-vă de orice!

Preotul trebuie să fie veșnic izvor de binecuvântare. Antonie Plămădeală, marele cărturar al bisericii, întrebat într-o discuție spirituală în timp ce vorbea cu Părintele Cleopa, a zis așa: – Ca arhiereu de când vă țineți minte Prea Sfințite Mitropolit, țineți minte să fi pus cuiva vreun blestem? – N-am blestemat în viața mea! Doar am dezlegat pentru că Dumnezeu această putere mi-a dat să curăț de păcat nu să leg cu păcat! Și într-adevăr a fost o formulă demnă de un mitropolit demn.

Noi foarte ușor, la orice nerv, aruncăm cu vorbe: Să-ți sară…, să crape…., să-ți iasă…., să ajungi… Bine.. noi când facem asemenea remarci, ne simțim foarte curați si drepți înaintea lui Dumnezeu! Deci, nu ne putem permite acest abuz!

Părintele Calistrat Chifan

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *