Lăsați acest lucru să intre în duhul vostru!

Când a aflat Daniel că s-a iscălit porunca, a intrat în casa lui, unde ferestrele odăii de sus erau deschise înspre Ierusalim, şi de trei ori pe zi îngenunchea, se ruga şi lăuda pe Dumnezeul lui, cum făcea şi mai înainte. (Daniel 6, 10) 

Oricine este prea ocupat să se roage este prea ocupat. Indiferent cine sunteți, nu vă puteți permite să deveniți prea ocupați să vă rugați. Veți observa din Scriptura de mai sus că Daniel se ruga de trei ori pe zi. O frază importantă folosită în acest verset este „cum a făcut-o mai devreme”. Aceasta înseamnă că Daniel se rugase în mod regulat aceste rugăciuni. Daniel nu se ruga numai pentru că avea probleme; Avea obiceiul de a se ruga. De multe ori, când oamenii devin prosperi, ei încetează să mai meargă la întâlniri de rugăciune și, în cele din urmă, se delasă. Daniel nu a făcut aşa! El a fost Primul Ministru al țării sale, al doilea în autoritate după rege. Era un om de succes care se ridicase de la sclavie la funcția de prim-ministru. El a fost unul dintre cei mai respectați și temători de oameni din națiune. A fost un politician major al zilei. Era un funcționar public. Totuși, el se ruga de trei ori pe zi, în fiecare zi! Care au fost principiile care l-au condus pe Daniel să aibă un program atât de neobișnuit și consistent de rugăciune? Iată-le, citiți-le și lăsați-le să devină principiile voastre. Și tu poți avea succesul pe care l-a avut Daniel. Vreau să citiți, să studiați și să analizați următoarele principii care cred că l-au îndrumat pe Daniel în viața lui. 

Principiul nr. 1: Rugăciunea este foarte importantă 

Cineva a spus odată că este mai important să știi cum să te rogi decât să ai o diplomă de la universitate. Există multe lucruri importante în această viață. O educație bună este importantă. Banii sunt importanți. O căsnicie bună este importantă. Dar, o viață de rugăciune bună este cea mai importantă! Lăsați acest lucru să intre în duhul  vostru – în tot ce primiți, rugați-vă ! În toate activitățile voastre, faceți loc pentru rugăciune!

Dag Heward-Mills , Cum să ne rugăm

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *