Convertirea la creștinism a unui musulman

Un musulman care-și bătea soția creștină se trezește paralizat – Și atunci s-a petrecut minunea…

Gulzhan citea Sfânta Scriptură împreună cu un argat creștin, când într-o zi Iisus i S-a arătat în vis. După această arătare, ea și-a schimbat viața și s-a încredințat pe sine lui Iisus, ca unui Mântuitor. Arăta ca un om ce s-a născut din nou.

Din pricina hotărârii ei, care s-a aflat cu iuțeala fulgerului în tot satul, în care islamul era adânc înrădăcinat în mințile oamenilor, Gulzhan a întâmpinat o împotrivire crâncenă din partea vecinilor ei, potrivit relatărilor agenției de știri Frontiers.

Dar răul cel mai mare a venit din partea soțului ei, Elemes. Era foarte revoltat de noua credință a lui Gulzhan, iar mânia lui a ajuns la punctul de fierbere…

De fiecare dată când o vedea pe soția lui citind Biblia, o lovea, o trăgea de păr pe podea, o blestema și hulea Numele lui Iisus. Într-o zi, pe când Gulzhan citea Cuvântul lui Dumnezeu, Elemes a lovit-o cu picioarele, scoțându-o afară din casă și lăsându-o în zăpadă. A închis-o afară și a lăsat-o fără papuci și palton.

Cu toate acestea, ea continua să slăvească pe Iisus. „Dumnezeu a umplut inima mea de Duhul și de bucuria Sa”, a spus Gulzhan celor de la Frontiers.

Elemes a lăsat-o pe femeia sa să se întoarcă în cele din urmă în casă, dar a continuat cu bătăile. Gulzhan rămânea însă ca o stâncă în credința ei. A continuat să citească în fiecare zi Scriptura, din care lua putere, hrană pentru suflet și curaj pentru chinurile la care era supusă.

După ce a trecut un an de zile, trăind în aceste condiții, ceva ciudat s-a întâmplat lui Elemes. S-a trezit într-o noapte, strigând: „Nu pot să mă mișc!”. Îi paralizase întreg trupul. Dumnezeu a descoperit lui Elemes în vis că paralizia lui se datora faptului că vorbise împotriva lui Iisus.

În câteva zile Elemes s-a căit de împietrirea inimii sale și de sălbăticia cu care o chinuise pe soția sa și a cerut acesteia să cheme și alți credincioși din mica ei obște, ca să se roage pentru el. Și într-adevăr, când mica obște de credincioși s-a adunat împrejurul lui Elemes, au simțit cu toții prezența lui Dumnezeu, dar vindecarea lui nu a fost imediată. Dumnezeu a restabilit sănătatea părții superioare a trupului său, iar Elemes putea acum să-și miște mâinile.

În acest timp mânia și ura lui Elemes au dispărut. După toate schimbările dramatice petrecute cu el, s-a hotărât să-L urmeze și el pe Iisus.

Astfel, el însuși a devenit cel mai puternic aliat al soției sale în citirea Evangheliei și un ucenic credincios al Domnului și Mântuitorului său, Iisus Hristos.

Sursa: Perivolipanagias.blogspot.gr

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *