„Acolo, în coma asta, eu vedeam tot, dar nu pe lumea asta. La fundul pământului e iadul, dar lumea nu știe”

În octombrie 2011, Marius Miulescu a fost victima unui accident cumplit de maşină, în urma căruia a suferit traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi fractură de tibie.

Trebuia să fie operat, însă nu s-a putut pentru că Marius era în comă.

„Trebuia să asteptăm să iasă din comă. Am asteptat. Au fost zile ingrozitoare in care a trebuit să stăm să așteptăm pur și simplu să ni se dea o veste, să ni se spună. Niciun moment n-am simțit că îl voi pierde, deci nicio secundă. În schimb, mă rugam foarte mult. Mă rugam la toate bisericile. Am fost la biserica Cernica, la mănăstirea Cernica, Negru Vodă, la Sfântul Nectarie. Am fost la Letca Noua, biserica de la Răzoare, în care am zis că singurul care poate să mă ajute e Dumnezeu. Într-adevar așa a fost”, povestea, doi ani mai târziu, Camelia, soția lui Marius.

A fost în comă timp de 15 zile

Bărbatul a zăcut 15 zile în comă și, conform propriilor declarații, este convins că a fost atins de Dumnezeu în această perioadă. Marius ar fi văzut și Iadul și Raiul, ar fi vorbit cu Dumnezeu și ar fi fost marcat cu un semn divin: o cicatrice în formă de cruce, care i-a bulversat pâna și pe medici.

„Acolo, in coma asta, eu vedeam tot, dar nu pe lumea asta. La fundul pamantului e iadul, dar lumea nu stie. Mai jos de iad e ghena ca sa iti dau un exemplu lumesc. Iau o factura de telefon si o arunc la cos, la gunoi si iti aduci aminte dupa: aoleu, am aruncat factura la gunoi. Te duci la gunoi, o gasesti si zici ce bine ca am gasit-o! Dar daca aruncai la ghena, nu mai gaseai nimic. Adica o sa fie o gramada de lume care o sa isi doreasca iadul, pentru ca in iad te mai scoate, te mai poate scoate femeia. Da, femeia, ca e singura de pe pamantul asta, de la noi, care te poate scoate. Cu rugaminti, cu lacrimi. Mama, sora, nevasta…nu alte femei. Satana, Diavolul e pe pamant la noi, e sub noi, ca omul e pus deasupra. E in pamantul nostru. De aia sunt cutremure. Il lasa sa ne atentioneze ca sa se sperie lumea, sa vina la credinta. Ploaia e sangele sufletului. Sufletele de la judecata pleaca, sunt golite. Trebuie sa se intoarca in Iad, pentru ca norii sunt ca un mijloc de transport”, a spus Marius într-o emisiune TV.

Experiența spirituală a avut și urmări …. fizice. Pe corpul bărbatului ar fi apărut o cruce care, aparent, nu diferă cu nimic de cicatricele rezultate de pe urma unor operații similare cu cele prin care a trecut Marius. Pe aceasta însă medicii n-au recunscut-o și n-au putut să dea o explicație.

Sursa: jurnalul.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *